ONZE DIENSTEN

Grafisch ontwerp

Of het nu gaat om brochures, flyers, posters of visitekaartjes: wij ontwerpen afgestemd op uw boodschap en uw doelgroep. Wij werken met veel zorg en passie aan uw opdracht. En we betrekken u daarbij. Met zicht voor de klant en oog voor detail werken we tot een ultiem eindresultaat waar zowel u, als wij trots op zullen zijn. Dat eindresultaat kan direct geprint worden via onze drukwerkservice waardoor we u van A tot Z van dienst kunnen zijn. Wel zo handig.

Vraag een offerte aan

Logo & huisstijlontwikkeling

Corperate Identity. Een eerste indruk voor nieuwe klanten… Die krijgt u maar een keer. Wij houden bij het ontwerpen van uw huisstijl of logo rekening met uw diensten, uw visie uw missie en natuurlijk uw klanten. Hieruit halen wij inspiratie waarmee wij een onderscheidend en passende huisstijl ontwikkelen.

Vraag een offerte aan

Webdesign

Een website: uw online visitiekaartje. Of het nu gaat om een simpele info pagina of een webshop, BRKdesign is uw partner op het gebied van webdesign. Wij ondersteunen zowel HTML5, PHP als Flash website. Ook voor advies of hulp bij uw huidige website kunt u bij ons terecht. Zie ons als de ANWB van de digitale snelweg.

Vraag een offerte aan

Mobiele applicaties

Mobiel internet en de daarbij behorende applicaties krijgen een steeds groter marktaandeel. Ook u kunt mobiel goed bereikbaar zijn. BRKdesign verzorgt voor u zowel het ontwerp, het ontwikkelen, als het lanceren van de applicatie. We beginnen met enkele schetsen en concepten waarbij u de keuze heeft. Daarna gaan wij deze uitwerken en uitvoerig testen. Na een laatste check word de app gelanceerd. Wij ondersteunen zowel Andriod als iOS applicaties en kunnen uw app zowel in de App Store als in de App Market lanceren.

Vraag een offerte aan

Zoekmachine optimalisatie

Zichtbaar zijn op het wereld wijde web. Iedereen wilt het, niet iedereen is het. SEO (Search Engine Optimization) is dus een belangrijk onderdeel voor uw website. Daarom leveren wij uw website standaard af met de juiste techniek, en content om goed zichtbaar te zijn op het internet. Uw huidige website optimaliseren voor zoekmachines als Google? Dat kan natuurlijk ook. Vraag naar de mogelijkheden.

Vraag een offerte aan

Hosting & domeinregistratie

Een goede domeinnaam en betrouwbare hosting is belangrijk voor uw website. Elke website vraagt om een speciale hosting. Heeft u een uitgebreide webshop, dan vraagt dit wat anders dan een simpele informatiepagina. Wij hebben de kennis in huis om u te adviseren en uw website te hosten op een goed beveiligd serverpark. Ook handig is de 24 uurs service: binnen 24 uur hulp op al uw vragen of problemen met uw website.

Vraag een offerte aan

Boost-R

Boost-R is onderdeel van BRKdesign is en bedoeld om opkomende artiesten en bedrijven een boost te geven. Door het aanbieden van gunstige tarieven en hulp bij het positioneren in de markt, kan het de ideale start zijn van een goede carriere.

Start typing and press Enter to search