OVER ONS

logo-brk

BRKdesign is een jong en vernieuwend ontwerp bureau.

Wij bieden een totaaloplossing voor ontwerpvragen. Van ontwerp tot ontwikkeling en/of lancering bent u bij ons aan het goede adres. Wij bieden daarnaast ook de mogelijkheid om tegen zeer scherp tarief uw drukwerk uit te voeren.

Van flyer tot Facebook
Grafisch ontwerp houdt niet op bij gedrukte media. Social media en internet is een belangrijk aspect bij een reclamecampagne. BRKdesign weet dit en heeft zich hierin gespecialiseerd. Internet kan dé plek zijn om je imago te creëren en je doelgroep te bereiken. We kunnen u helpen met het ontwikkelen van een Facebook of Twitter campagne of bij het ontwerpen van een speciale webpagina.

Drukwerkservice: van A tot Z
Wij gaan verder dan het ontwerpen van een huisstijl of een poster. Wij helpen u graag goed op weg. Daarom is het bij BRKdesign mogelijk uw drukwerk makkelijk, goedkoop en snel uit te laten voeren. U kunt uw bestelling via internet opgeven waarna wij direct aan de slag gaan.

Duurzaamheid. Ook online.
Zowel off- als online gaat BRKdesign bewust met het milieu om. Zo werken wij enkel met FSC® papierleveranciers voor drukwerk opdrachten en versturen wij facturen enkel per mail. Maar niet alleen in de offline wereld wordt er milieubewust gewerkt. Wat vaak vergeten wordt is dat er in de online wereld ook milieubewust gewerkt kan worden. BRKdesign doet dit door alle websites te hosten op een 100% CO2-neutraal serverpark. Ondernemen voor nu, maar ook voor later.

GREEN HOSTING
GREEN HOSTING
GREEN HOSTING
Onze hosting is 100% CO2 neutraal.
Omdat de stroom die nodig is voor het server park wordt opgewekt door een waterkrachtcentrale heeft het serverpark minimale impact op het milieu.
FSC®
FSC®
FSC®
Door alleen gebruik te maken van FSC® gecertificeerde papierleveranciers zorgen wij ook offline voor het milieu. Hierdoor weten wij zeker dat onze grondstoffen van goede oorsprong zijn.
0
OPGERICHT
0
VASTE KLANTEN
0
MAILS VERSTUURD
0
LIKES

VERENIGINGEN EN STICHTINGEN
DIE WIJ STEUNEN

Meer informatie over onze diensten?

Start typing and press Enter to search