PROJECT / MYSTERYLAND

header_logo

Opdracht

Mysteryland is één van de grootste festivals in Nederland met afgelopen jaren 60.000 bezoekers per editie. Sinds 2015 vindt het festival een heel weekend plaats. Bezoekers kunnen hierbij overnachten op een camping.

Om de grote stroom bezoekers goed te kunnen informeren was ID&T, organisator van het festival, op zoek naar een app. Tijdens een conceptuele fase moesten zowel het design als functinaliteiten uitgedacht worden.

Klant

Mystertland (ID&T)

Werkzaamheden

Conceptueel design

mockup-mysteryland

Solve the Mystery

BRKdesign kreeg de taak een concept op te zetten voor een nieuwe Mysteryland app. De app moest zowel functioneel, sociaal als vernieuwend zijn.

Het uiteindelijke concept bevat onder andere een social feed van zowel artiesten als bezoekers. Daarnaast kunnen bezoekers een eigen profiel opbouwen waarin ze zowel informatie overzich zelf als over hun ‘partycrew’ kwijt kunnen. Daarnaast is het mogelijk om een partyplan samen te stellen. Vanuit de timetable kunnen optredens toegevoegd worden aan dit plan. De app geeft de bezoekers dan automatisch een melding zodra het optreden op het punt staat te beginnen.

LET’S PARTY

Op Mysteryland wordt voor consumptie gewerkt met muntjes. Deze muntjes kunnen op verschillende centrale plekken worden gekocht met cash of pin. 60.000 bezoekers die tegelijk muntjes willen kopen kan leiden tot lange rijen.

BRKdesign kwam met het concept om de Mysteryland app uit te breiden met een Wallet: bezoekers kunnen via hun rekening of Paypal geld in hun wallet zetten waarmee ze direct bij de bar kunnen betalen. Betaling vind direct vanaf de mobiele telefoon plaats via NFC.

mysteryland-pay
mysteryland-app-overview

BRAINSTORMEN?

Ook interesse in een mobiele app of wilt u eens brainstormen over mogelijke vernieuwingen binnen uw bestaande app?

Neem contact met ons op!

Related Projects

Start typing and press Enter to search